- Iraupena: 8 hilabete
- Urtea: 2019-2020
- Parte-hartzaileak: LASALLE BERROZPE + EKOTALO
- Industria 4.0 eta Fabrikazio Aurreratua
Proiektuaren helburuak
- Errotak arto tradizionalarekin sortzen duen bolumena kudeatzeko gai den galbahea diseinatzea
- Bahea, elikagaiekin lan egiteko indarrean dagoen araudia betetzeaz gain, hiru irin-kalitate lortzeaz arduratuko da, eta kalitate horiek erabiltzeko sailkatuko ditu.
- Galbahea sentsorizatuta eta monitorizatuta egongo da, arretarik gabe lan egiteko, eta hirugarren txanda bakarrik egin ahal izango da. Horrela, kostuak merkatzeaz gain, denborak aurreratzen dira. Gainera, enpresak lan-baldintzak hobetzen ditu, zarata eta irin-partikula gehiegi murriztuz ingurunean, langileak gertu dauden bitartean.