- Iraupena: 100 ordu
- Urtea: 2022
- Partaideak: EHSBI + Isauki Superfood
- Bioteknologia, kimika eta osasuna
Proiektuaren deskribapena
Proiektu hau itsasoko produktuen alternatibak garatzean oinarritzen da, nutrizio-balio handia dutenak, batez ere mikro eta makro algekin. Horrela, aukera osasungarria eskaintzen da, animaliarik sakrifikatu gabe eta ingurumena kaltetu gabe. Helburua mundu hobea eraikitzen laguntzea da, beren osasunaz eta planetakoaz arduratzen diren pertsonentzako elikadura iraunkorraren bidez. Kasu honetan txibiari erreparatzen diogu, sarrera edo aperitibo gisa eta beste plater nagusietako osagai gisa asko erabiltzen den elikagaiari.
Nagusiki bilatu diren bigarren mailako helburuak honako baieztapen hauetan laburbil daitezke.
Garapenak honako hauek izan behar dira:
-
- % 100 naturalak.
- Zapore gustagarria haurrentzat.
- Erraz kozinatzen da (plantxa, labea, lurruna).
- Iturri jasangarria.
- Etiketa garbia.
- Kontsumitzaile berriari egokitzea.
- Balio-proposamena ekonomia zirkularraren eta jasangarritasunaren irizpideetan oinarritzea.
Egindako atazak
- Informazioa biltzea.
- Formularen diseinua.
- Zentzumen-balidazioa.
- Prototipatzea.
- Proiektuaren jarraipena.